AIR PLANE WEBSITE

MISSION

As the main referral body for physical medicine and rehabilitation our mission is to provide evidence based patient care to improve the quality of life

VISION

To have by 2020 an international accredited center of excellence for rehabilitation in the Gulf region

Thursday, October 22, 2009

CANISIUS WILHELMINA ZIEKENHUIS


653 bedden

Het CWZ is een modern, algemeen ziekenhuis voor de regio met 653 bedden en 28 medisch specialismen. Er werken bijna 4000 medewerkers en vele vrijwilligers die hun werk met hoofd en handen doen, met hart en ziel.

Topklinisch ziekenhuis

Het CWZ is ook één van de 26 topklinische opleidings-ziekenhuizen in Nederland. Dit betekent dat het ziekenhuis topklinische voorzieningen heeft: veelal dure medische technieken die niet elk ziekenhuis aanbiedt. Het CWZ heeft drie topklinische functies: neurochirurgie, PCI (dotteren met het plaatsen van een stent) en ICD (Implanteerbare Cardio Defribrillator). Daarnaast loopt het CWZ in Nederland voorop op het gebied van onder meer kinderdiabetes, grote vaatchirurgie, traanwegchirurgie en kijkbuischirurgie.

Opleidingsziekenhuis

Het hoge niveau van deze kennis en kunde is te danken aan de opleidingsstatus van het CWZ. De opleiding van vele professionals per jaar houdt het ziekenhuis alert. En maakt dat de medische en verpleegkundige zorg elke dag beter wordt.
Het CWZ is het vierde opleidingsziekenhuis van Nederland.


0 comments:

Post a Comment